Sazinies ar mums
Sazinies ar mums
Cik maksā mājas lapas izstrāde?

Cik maksā mājas lapas izstrāde?

“Sveiki, vēlos noskaidrot cik maksā +/- standarta mājas lapa?”

Mums ļoti bieži nākas saskarties ar šo visai sarežģīto jautājumu, mājas lapu izstrāde nav jāuztver kā produkts, tas drīzāk ir pakalpojumu kopums kura rezultātā klients iegūst mājas lapu.

Mājas lapu izstrādes jomā darbojamies jau vairāk kā 8 gadus, taču vēl joprojām precīzu atbildi sniegt uz šādu jautājumu nevaram pirms nav veikta skrupoloza pirmsizstrādes analīze. Pēc mājas lapas pirmizstrādes analīzes varam dot jau precīzu mājas lapas izstrādes tāmi.

KAPĒC MĀJAS LAPU IZMAKSAS TIK KRASI ATŠĶIRĀS?

Nereti klienti griežoties pie mums ir apjukuši no lielajiem mājas lapu izstrādes izmaksu diapazoniem, kas var svārstīties no pāris simtiem eiro līdz pat desmitiem tūkstošu eiro par mājas lapu ar vienādu specifikāciju.

Parasti lētākos variantus piedāvā studenti, kas vēlas papildus piepelnīties (kurš gan studentu gados to nav vēlējies?), izmaksas ir ļoti mazas uz ko daudzi arī uzķerās, taču jāņem vērā, ka šeit mājas lapu izstrādā viens cilvēks, tātad dizaineris, pārlūka puses programmētājs un servera puses programmētājs vienā personā. Iespējams, mājas lapas izstrādātājs ir labs kādā no izstrādes posmiem, taču vienam cilvēkam saglabāt kvalitāti visos no mājas lapas izstrādes etapiem ir praktiski neiespējami. Turklāt jāņem vērā fakts, ka šis cilvēks jebkurā brīdī var mainīt profesiju, sākt strādāt labāk atalgotu darbu un jūsu mājas lapas izstrādes turpmākais atbalsts nav pieejams, bēdīgākajā variantā mājas lapa paliek puspabeigta.

Vēl viens no izplatītākajiem variantiem ir šablonu mājas lapas, respektīvi, tiek paņemts jau gatavs mājas lapas šablons, kāds ir izmantots jau simtiem reižu, ievietota jūsu sniegtā informācija un gatavs. Latvijas mājas lapu izstrādātāju vidū diezgan bieži izmantots variants, lai klientam piedāvātu lētāko variantu. Arī šeit cenas svārstās pārsimts eiro diapazonos par puslīdz vienkāršām mājas lapām. Šeit jāņem vērā fakts, ka jebkurā brīdī var parādīties vēl desmitiem tādas pašas mājas lapas, iespējams pat konkurentu vidū.

Mūsu variantā mājas lapas tiek veidotas no nulles, vispirms rūpīgi izzinot klienta vēlmes, izveidojot mājas lapas specifikāciju un tikai tad uzsākts izstrādes process. Šajā procesā tiek iesaistīti vairāki cilvēki (projektu vadītājs, dizaineris, pārlūka puses programmētājs, servera puses programmētājs un tekstu ievadītājs, ja tāds ir nepieciešams), turklāt, regulāri tiek strādāts ar klientu – apstāstīta darba gaita, atrādīti dizaina varianti, atrunātas nianses u.t.t. Protams, izmaksas līdz ar to ir lielākas, jo tiek algoti profesionāli savas jomas speciālisti, izmaksas vairs nav pārsimts eiro vērtībā, bet par to jūs iegūstat kvalitatīvu un pēc mūsdienu tehnoloģijām izstrādātu mājas lapu un atbalstu arī nākotnē, kas arī nav mazsvarīgi.

KAPĒC NEIZVĒLĒTIES LĒTĀKO VARIANTU?

Ekonomikas likums nepieļauj iegūt lielu vērtību par zemu cenu. Ja Jūs izvēlaties lētāko piedāvājumu, Jūs uzņematies papildus izdevumu risku. Ja Jūs to varat darīt, tad Jums ir diezgan naudas, lai samaksātu par kaut ko labāku.

Ļoti precīzs Džona Raskina (1819-1900) citāts, kas mūsu sfērā darbojas par visiem simts procentiem.

Mājas lapa ir jūsu reprezentācijas objekts internetā, tātad potenciālais klients pēc mājas lapas spriež par jūsu uzņēmumu, turklāt mūsdienās lietotāji ar vien biežāk pirms preces vai pakalpojuma iegādes apskata uzņēmuma seju internetā.

Vai uz to ir vērts ieekonomēt? Spriežiet paši.

Raksti

Facebook mainās: Kā izmaiņas ietekmēs lietotājus? Skatīt vairāk
LIETAS, KAS RAKSTURO SLIKTAS MĀJASLAPAS Skatīt vairāk
MĀJAS LAPAS RESPONSĪVAIS DIZAINS – NEPIECIEŠAMĪBA VAI LIEKA IZŠĶĒRDĪBA? Skatīt vairāk
Bizness sociālajos tīklos: iconcept ceļvedis Skatīt vairāk
Vai zini, ko patiesībā simbolizē BMW, AMAZON, LG un citu populāru zīmolu logotipi? Skatīt vairāk
Mājas lapu izstrādes cena Skatīt vairāk
Mājas lapas izstrāde un tās galvenie posmi Skatīt vairāk
Mājaslapas responsīvais dizains – vēlreiz par svarīgāko Skatīt vairāk
Kas jauns mājaslapu izstrādē? Tendences 2020-2021 Skatīt vairāk
10 svarīgi elementi jaudīgas e-komercijas vietnes izveidošanai Skatīt vairāk
Skatīt vairāk

Kontakti

Satekles iela 2c, Rīga, Latvija, LV-1050

+371 67 288 887

[email protected] © SIA iConcept 2021

SIA “iConcept” 2023. gada 3. aprīlī ir noslēdzis līgumu Nr. SKV-L-2023/198 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.